No, ei siinä mitään, helposti siitä saa jatkojalostettua ja tehtyä uutta purtavaa. Niinä päivinä, kun on ruokana ollut perunamuusia lisukkeineen on meillä iltapalana yleensä perunarieskoja muusin lopusta
Tuli mieleen kuinka lapsuudessani äiti usein paistoi edellisen päivän muusin jämistä lettusia joita syötiin sitten seuraavana päivänä uutena ruokana lisukkeiden kanssa
1. Luut. Leikkaa kanankoivista nahat ja paina luu esiin. Mausta grillimausteella ja paista 225-asteisessa uunissa 20 minuuttia tai kunnes paloista tihkuva neste on kirkasta
Itse uskon muusin teossa tuohon alkuperäiseen. Kun kersat ovat töistä tullessa nälkäisiä, on kurjaa sanoa, että odottakaa nyt vaan, mamma vatkaa ensin muusin
Herkullisen tacopiiraan lisäksi tässä vielä toinen, tällä kertaa helppoakin helpompi resepti Sara Askin ja Lisa Bjärbon mainiosta keittokirjasta Lisää kasvisruokaa koko perheelle (Gummerus 2017)
Mokkapalat on Suomen googletetuin leivontaohje, eikä ihme. Meidät koukutetaan niiden makuun jo lapsena kotitaloustunnilla, ja koska kyseessä on erittäin simppeli ja herkullinen leivonnainen, sopii se tarjottavaksi moneen tilaisuuteen