Ravintola oli erittäin tunnelmallinen ja ilmeisesti se on saanut oikein hyvää palautetta myös kriitikoilta, joten sushin ja japanilaisen ruoan ystäviä suosittelen ravintolaa ehdottomasti kokeilemaan
Yhä edelleen meillä tarjoillaan kaikkea väliltä marokkolainen kanakastike ja perinteinen karjalanpaisti, syödään sekä puolieineksiä että alusta asti itse kokattua ratatouillea ja aterian lisukkeeksi pilkotaan salaatti tai valmistetaan nopea raaste ja yhä edelleen kaikkea ruokaa maistetaan eikä tarjolla ole kasvisruokapäivinäkään mitään vaihtoehto B
Sushinkanssa tarjottava vihreä tahna saadaan raastamalla kasvin juurta. Wasabi on toiselta nimeltään maustekrassi tai japaninpiparjuuri ja kaikki tuntevat siitä tehdyn vihreän tahnan sushin kylkiäisenä
Korianteri - Aasialaista ruokaa suomalaisessa keittiössä
Maki-sushi = merilevärullaan tehty Nigiri-sushi = kämmenellä tehty Oshi-sushi = pienellä muotilla tehty Hako-sushi = isolla mautilla tehty Sushinkanssatarjotaan