maustamisvaiheen voisi tehdä siis jo edellisenä päivänäkin. uunissa paistettua mm hunajalla maustettua possun ulkofilettä, paistoliemestä tehtyä kastiketta ja uunijuureksia
n matka kuitenkin hiukan on himoja rajoittanut, joten kun lähdettiin hakemaan jokasyksyistä karitsaa Hauholta, ajattelin, että samalla vaivalla ajellaan hiukan sivuun, ja tehdään excursio tuonne tilateurastamon myymälään
Liemen maisteluakin voisi jo tässä vaiheessa tehdä ja ripsauttaa mausteita lisää, jos siltä tuntuu. Siskon porukat olivat tulossa meille kyläilemään ja he tykkäävät possunliharuoista, joten siksikin tätä tuli tehtyä
lyhempikin aika riittää, mutta maku paranee mitä kauemmin hauduttaa. Pata valmistuu näppärästi itsekseen liedellä tai uunissa, joten voit hyvin tehdä muita juttuja padan kypsymisen ajan
Sitten pääruoalle ajattelin tehdä siitä viime viikolla ostamastani jamssista pyreen, muussin, soseen tai jotain, mutta mokoma oli aika ruskeaksi pilaantunut kun sitä rupesin kuorimaan
Tänään ei pitänyt tehdä pizzaa. Sain maistaa kaupan grillissä kypsynyttä possun. Pizzapohjan voi tehdä tietysti itse, jos hiivaa on kaapissa, minulla ei ollut jauhoja