valkosipulin kynsiä viipaleina/murskattuna. uunissa paistettua mm hunajalla maustettua possunulkofilettä, paistoliemestä tehtyä kastiketta ja uunijuureksia
Yksi onnistunut kokeilu oli uunissa hissukseen kypsennetty possunulkofilee. Kävi mielessä, että joskus voisi valmistaa ulkofileetä ihan vain leivän päällä syötäväksi
Alkuperäisessä ohjeessa käytettiin possunulkofileetä mutta meillä uuniin menee sisäfile. Olen aikanaan repäissyt tämän Sikke Sumarin ohjeen talteen Gloria-lehdestä
Poista ulkofilestä ylimääräinen rasva pois. 1,2 kg Possunulkofilettä ( pihvifilee). ( niin että se ottaa värin pintaan ) Vähennä sen jälkeen lämpöitla 150 asteeseen ja anna possun kypsyä kunnes sisälämpötila on 70 astetta. 150 asteeseen ja anna possun kypsyä kunnes sisälämpötila on
1,5kg possunulkofileetä. Leikkaa ulkofile noin 1cm paksuiksi viipaleiksi. Lisää possun viipaleet kuumaan liemeen ja anna hautua hiljalleen kannen alla liedellä noin 3-4 tuntia. 1,5kg possunulkofileetä
noin 1,7 kg possunulkofilettä. Tällä ohjeella syntyy iso määrä ruokaa. Lihat mahtuivat mulla justa ja just 4 litran pyrex-vuokaan pohjalle yhteen kerrokseen (halusin kaiken lihan olevan kastikkeen peitossa kypsentämisen aikana)
Yllättäen ruokasuunnitelmat viikonlopun osalta menivät taas uusiin puihin, sillä kaupassa ajatukset alkoivat kummasti harhailla ja löysin itseni lihatiskin vierestä tuumailemasta, että ostanko kalliimpaa possunulkofileetä (josta en kauheasti edes tykkää), vai halvempaa, mehukkaalta näyttävää kassleria
1,5kg possunulkofileetä. 1,5kg possunulkofileetä. Otin kesällä osaa Anna&Ellit ja Knorrin yhteistyössä bloggareille järjestämään Suvun paras resepti -kilpailuun