1,2 kg poronfileetä. Sulata pannulla nokare voita ja paista filee kauttaaltaan ruskeaksi. Kypsennysajaksi riittää noin 2 minuuttia, jolloin liha jää keskeltä punertavaksi
500-600 g poronulkofileetä. 1. Paista fi lee pannulla rasvassa kauttaaltaan, työnnä siihen lämpömittari ja paista 150 asteessa, kunnes sisälämpötila on noin 65 astetta
Poronulkofileetä ja myskikurpitsasosetta vaniljalla ja ruskistetulla voilla. Muistin kätkeneeni pakastimeen poronulkofileen, nyt piti vain keksiä sille lisuke
hirven, poron, peuran tai kauriin ulkofileetä. Kookkaasta ulkofileepalasta kannattaa käyttää tähän ruokaan fileen ohuempi, rosoinen pää ja jättää kookkaampi osa toisenlaiseen käyttöön
Anna seoksen jäähtyä ja lusikoi se poron lihan pintaan. Leikkaa poronulkofilee 4 osaan ja rouhi pintaan mausteet. Jos poronfileen jättää taikinoimatta, laskee annoksen energiamäärä 370 kcal. 600 g poronulkofileetä
Kävimme Levin Panimon ala carte ravintolassa syömässä poronulkofilettä, poroa ja rautua. Hullu Poron ravintolatarjonnassa on myös Kammin poropeijaiset, jota suosittelen jos on tarve saada ähky porosta
Poron sisäfilee. – naudan ulkofileetä tai sisäfileetä jos raaskii. possun filee parin sentin viipaleiksi ja ulkofilee tulitikkulaatikon kokoisiksi kappaleiksi
Seuraavana lautasella roseepaistettua poronulkofileetä Inarista ja riekonrintaa Utsjoelta. Suomen Gastronominen Seura on valinnut vuoden 2016 ravintolaksi lahtelaisen ravintola Roux'n