Munkkitaikina jääkaapissa reseptejä

Gluteenittomat berliininmunkit pomadalla

Gluteenittomat berliininmunkit pomadalla

Gluteeniton munkkitaikina. Siirrä valmis pomada tiiviiseen muovipussiin ja säilytä jääkaapissa. Pomada säilyy ilmatiiviisti säilytettynä jääkaapissa kuukausia
Kokonainen luomukana uunissa kasvisten kera

Kokonainen luomukana uunissa kasvisten kera

s Munkkitaikina on kohoamassa. Kuten on tullut kerrottua miespuolinen Kanelibasilika ei syö lihaa. Luomukana menee, mutta sitä on tullut valmistettua varsin harvoin sen huonon saatavuuden takia
Gluteenittomat vaniljamunkit

Gluteenittomat vaniljamunkit

Munkkitaikina. Gluteenittomia munkkeja uunissa vaniljatäytteellä & sitruunavalkosuklaa- kuorrutteella sekä sokeripinnalla
Pienet Pehmeät Kinuskimunkit

Pienet Pehmeät Kinuskimunkit

Tämä pikamunkkitaikina on nimittäin tehty tuohon kinuskituorejuustoon. Minua oli jo pidemmän aikaa houkutellut jääkaapissa odottava kinuskituorejuustopurkki, joka pääsi vihdoin käyttöön
Lime Curdilla Täytetyt Munkit

Lime Curdilla Täytetyt Munkit

Munkkitaikina. - Kaada munkkitaikina kevyesti jauhotetulle alustalle ja vaivaa jauhotetuin käsin tasaiseksi
Kuusi erilaista Arnolds donitsia ( munkkia) kotitekoisena

Kuusi erilaista Arnolds donitsia ( munkkia) kotitekoisena

koristeluunOhjeetValmista munkkitaikina ohjeen mukaan ja paista munkit. Anna jähmettyä jääkaapissa. Takinan jakamista ja kohonneita munkeloitaFriteerattua ihmistä, kiitos-------------------------------------------------------------------------------------------------------HasselpähkinämunkkiSuklaamunkit(suloinen houkutus)Raaka-aineet1 annos munkkitaikinaa1 dl kermaa200 g fazerin sinistä tai muutamaitosuklaatahasselpähkinää,strösseliä tms. )Raaka-aineet1 annos munkkitaikinaa3 dl mansikkatomusokeria2 rkl vettäOhjeetValmista munkit perusohjeen mukaan. ------------------------------------------------------------------------------------------------------Kinuskidonitsi ( - munkki )Kinuskipallero - munkki ja raitapaita kinuskimunkkiKinuskimunkit(omenatäytteellä)Raaka-aineet1 annos munkkitaikinaa2 dl fariinisokeria2 dl kermaaomenahilloaOhjeet( Laita sileä omenahillo pursotinpussiin, jossa teräväkärkinen, ohut metallinen tylla. -------------------------------------------------------------------------------------------------------Pomada - munkki ( feikattu donitsi )Vähän haalee perliinimunkkiPomadamunkit / Berliininmunkit( oiva kotiversio )Raaka-aineet 1 annos munkkitaikinaa3 dl tomusokeria1 tl sitruunamehua1,5 rkl vettäpunaista elintarvikeväriätäyttämiseen sileää vadelmahilloasulatettua valkosuklaatakoristeluunsulatettua maitosuklaatakoristeluunströsseliäOhjeetValmista munkit perusohjeen mukaan. ------------------------------------------------------------------------------------------------------NugaatisuklaamunkkiWiener nougat munkit( pienet 25g munkit ovat hyviä ”fingerfoodeja” juhliin )Raaka-aineet 1 annos munkkitaikinaa1,5 pss wiener nougat crushia1,5 dl kermaa2 levyä valkosuklaata(n. 250g)( punaista elintarvikeväriä)OhjeetValmista munkkitaikina perusohjeen mukaan
Osa 18 - Synttärit

Osa 18 - Synttärit

1dl sokeria                                        Jaa seos puoliksi edellisten tuorejuusto-1,5dl juoksevaa lakritsikastiketta               kerrosten päälle ja hyydytä kolme tuntia1-1,5dl turkinpippurirouhetta                    jääkaapissa ennen kannen lisäämistä. Täytetyt munkit (25kpl)Munkkitaikina