Tämän loppukesän ramenkeittoni päätähtenä loisti japanilaisittain marinoitu ja grillin kautta keittoon päätynyt naudankuvepaisti, jonka lisäksi nakkelin keittoon runsain mitoin kauden kotimaisia kasviksia
Leikkaa paisti poikkisyin. 1 kg Naudanpaahtopaistia. Paista uunin keskitasolla niin kauan, että paistin sisälämpötila on 60 astetta. Kun paisti on 60 asteinen, ota paisti uunista ja hiero kauttaaltaan sormisuolaa paistin pintaan
Aseta paisti vihanneksien keskelle. 2 kg HK Naudan pippurinen paahtopaisti (tai marinoi itse). 2 kg HK Naudan pippurinen paahtopaisti (tai marinoi itse)
Pane paisti ahtaaseen astiaan ja kaada suolaliemi päälle. Pane paisti liemessään jääkaappiin viikoksi. Käännä paistia muutama kerta, niin että suolaliemi pääsee kaikkialle
Rakastan ohueksi siivutettua hyvin marinoitua paistia. Olen käyttänyt yleensä paistin maustamiseen punaviinikastiketta ja halusin testata jotain erilaista
Kauppareissulla huomasin tällaista naudanpunaviinipaistia olevan kaupan. Kokonaisena paistinahan tämä on tarkoitettu kypsennettävän ja siihen löytyykin ohje pakkauksen takaosasta, mutta meillä tulee paremmin syötyä padan tyyppiset ruokalajit
Tehtiin puolikkaasta fileklöntistä pihvejä ja toisesta puolikkaasta paisti uunissa. Ostettiin jo aiemmin pakastimeen pala naudan sisäfilettä, sellainen iso pötkö
Kuullota sipuleita voissa paistinpannulla muutama minuutti. Kuutioi paisti. Mulla oli lihana Atrian Takuumureaa sisäpaistia joten 2h kypsennys oli riittävä. 1 kg NaudanPaistia. ) 1 kg NaudanPaistia