Paista viipaleet öljyssä ja laita pataan. Osso buco. Lisää ne pataan kun kaikki liha on ruskistettu. Gremolata antaa osso bucolle ihanaa lisäväriä ja -makua
Ota valurautapata esiin ja lorauta sinne kunnon annos oliiviöljyä sekä aimo nokare voita. OssoBuccon osalta siihen ei tarvittu kuin hieman juureksia ja vasikanlientä
Kun olin lapsi, äitini teki toisinaan "ossonpukkoa" niin kuin tämän alkujaan pohjoisitalialaisen. Lisää kasvikset liemineen lihojen kanssa pataan, ja sekoita joukkoon tomaattipyre, lihaliemikuutio/fondi, murskatut valkosipulin kynnet sekä mausteet
Jauheliha, OssoBucco, Pata, Keitto. Jauheliha, Pata, Keitto, Grilliliha. Tämän tästä tapaa ihmisiä, jotka sanovat hirvenlihan maistuvan liikaa riistalta, kuivalta tai sitkeältä
Uunista tullut pata näytti tältä. 1kg häränhäntää eli osso bucoa. Häränhännät muiden ainesten kanssa pataan, kansi päälle, ja 100-asteiseen uuniin, jossa saa hautua 12 tuntia. 1kg häränhäntää eli osso bucoa
Uunista tullut pata näytti tältä. 1kg häränhäntää eli osso bucoa. Häränhännät muiden ainesten kanssa pataan, kansi päälle, ja 100-asteiseen uuniin, jossa saa hautua 12 tuntia. 1kg häränhäntää eli osso bucoa
You poor deluded bastard…) Appelsiini padan mausteena muistuttaa itseäni hiukan italialaisesta versiosta, osso bucosta, jossa sitruksen maut tulevat toki vasta lopussa gremolatasta