J. o. u. l. a. t. n. j. h. p. ö. y. ä. m. i. e. k. ,. s. v. d. r. K. g. c. I. F. z. O. P. A. H. D. E. T. U. V. L. S. 1. 7. 5. N. C. 0. (. ). 3. 4. R. M. d l. t l
A. i. e. m. n. p. u. h. t. k. ä. r. o. l. a. j. y. s. v. O. ö. b. g. ,. P. 3. 1. /. 2. d. 4. T. 8. 5. K. L. 7. 0. (. ). S. V. Y. I. N. M. <. 3 l. d l. t l
Olen pitkään jo halunnut kokeilla paahdettuavalkosuklaata, mutta joku siinä pelotti. Lisää paahdettu suklaa ja kuohukerma kattilaan ja sulata suklaa sinne
Ä. i. d. l. ä. n. o. t. s. y. r. j. a. m. u. p. e. (. ). k. O. v. C. f. ,. h. ö. D. E. S. I. P. K. A. U. H. J. 2. 0. c. 3. g. [. ]. F. 1. 5. +. L. 7. V. M. T. Y. 6. -. R. 8. 4. W. B. N. Ö. G. <. =. ". /. w. b. 9. z. >. > l. t l. d l. n z
Valkosuklaa tuli trendikkäästi paahtaa. Koska mascarpone sekoitettuna vaahdotetun Vispin ja vaniljan kanssa on aika makeaa, eikä valkosuklaatakaan voi äitelyyden puutteesta moittia, päätin jättää raparperin happaman kirpeäksi
Paahdettuvalkosuklaa ohje. ) Hapan raparperi ja vadelma sopii täydellisesti yhteen paahdetun valkosuklaan kanssa ja tästä täydellisestä makukombosta on kiittäminen Sweet Food O'Minen Saria