Paistettuahven. ahvenia. vihannekset ja kastike paistettujenahventen päälle. Ahven on aina ollut minun yksi lempikaloistani ja itseasiassa pidän enemmän
Nappasinkin eräänä lauantaiaamuisena kauppahallivierailullani kalatiskiltä mukaan komean kokoisen ahvenen, jonka valmistin sichuanilaiseen tyyliin wokkipannussa paistettuna sekä tulisessa punaisessa kastikkeessa haudutettuna
Haukifile, paistettu pannulla (korvasienirisoton kanssa). Ahvenkeitto kesäkodin tapaan. Samalla laajensimme myös omaa repertuaariamme, sillä esimerkiksi hauki ja ahven ovat meillä yleensä päätyneet fileenä pannuun paistettavaksi
Affenaa voissa paistettuna – ihan parasta. Tällä kertaa nappasin kalatiskiltä ahvenfileitä ja tein pika-ahvenia sekä tooooodella herkullista lehtikaali-fetadippiä, josta ei valkosipulia puuttunut
Paistettu riisi saa usein joukkoonsa herneitä. Yhtä lailla klassikko on samaisen ruokaoppaan mukaan Savoyn lautaselta omaan keittiöön poimimani yhdistelmä ahven, kananmuna ja herne
Kala oli leikattu selkärangastaan auki ja paistettu avonaisena. Tämän ruuan idean saimme kun kävmme ystäviemme kanssa syömässä ravintolassa, jossa hän tilasi Sea Bass, eli meriahventa
Haukifileiden hinta on kohdallaan verrattuna kuhaan, siikaan ja ahveneen, mutta ehkä maku ei aivan niin hienostunut ollut vaikka positiivisesti yllättikin
Voissa paistettu tai savustettu ahven, hyvän kastikkeen ja perunan kera ei petä koskaan. Kesän ja syksyn aikana kertyneet ahvenet on nyt popsittu kitusiin
Siinä missä Kiralla ahven oli kokonaisena paistettu, jouduin minä tyytymään fileisiin. Kalalle tein Kiran ahvenreseptin mukaisen sitruuna-korianterivoikastikkeen