Lisää joukkoon katkaravut ja anna keiton kiehahtaa. 1 rkl öljyä1 pss (450 g) itämaisia wokvihanneksia pakkasesta1 punasipuli1 valkosipulinkynsi1 1/2 rkl punaista currytahnaa6 dl vettä1 kalaliemikuutio2 1/2 dl kookos-lime ruookakermaa400 g marinoituja lohifileitä2 dl pakaste katkarapujaKuumenna öljy pannulla ja lisää sipulit ja wokvihannekset
Lisää pastat, feta ja katkaravut sekaan ja laita jääkaappiin siksi aikaa, kun leipä on valmista. 1pss pakaste katkarapuja. Ota katkaravut 20min ennen salaatin tekoa huoneenlämpöön. 1pss pakaste
Sulata katkaravut pussin ohjeen mukaan. 10kpl katkaravun pyrstöä (pakaste). Rullien tekeminen on melkoisen pikkutarkkaa puuhaa ja nyt todella ymmärrän miksi näillä on kaupassa hintaa useampi euro =D Pienelle porukalle nämä vamistuvat kuitenkin suhteellisen nopeasti ja rullien tekeminen on itseasiassa myös kivaa yhdessä puuhastelua
Lisää lopuksi katkaravut ja korianteri tai persilja, mutta älä keitä enää. 2 dl katkarapuja (pakaste). Kuumenna öljy kattilassa ja paista siinä chiliä, limetin kuorta, inkivääriä ja valkosipulia hetki
Ota katkaravut sulamaan ja puristele niistä sitten ylimääräiset nesteet pois. Laita toiseen kulhoon savulohi ja toiseen katkaravut ja jaa muut valmistelemasi ainekset puoliksi kumpaankin kulhoon
Ota katkaravut ja herne-maissi-paprika -seos sulamaan. Lisää katkaravut ja herne-maissi-paprika -seos. 150 g katkarapuja (pakaste). 200 g herne-maissi-paprika -seosta (pakaste). 150 g katkarapuja (pakaste). 200 g herne-maissi-paprika -seosta (pakaste)
Käännä hella nollille, lisää katkaravut ja sekoita pohjia myöten. 200 g katkarapuja (pakaste). Kuumenna öljy pannulla ja kuullota siinä sipuli-, valkosipuli- ja chilisilppua
Lisää joukkoon katkaravut ja kuumenna kastike. n200 g pakaste katkarapuja500 g pinaatti tuore pastaapala purjoaöljyä250 g smetanaa2 dl juustoraastetta1 avokado2 rkl sitruunanmehuatilliäsuolaa ja mustapippuriaSulata jäiset katkaravut. 200 g pakaste