Tämä yleensä suorakaiteen muotoinen, paksuudeltaan focaccian ja perinteisen napolilaisen pizzan väliin osuva pizza tunnetaan Sisiliassa nimellä sfinciuni
paksu keskiruoti. tehtyä pizzapohjaakin hypetettiin paljonkin somessa noin vuosi sitten, mutta. Tässä piirakassa ei ole käytetty olenkaan jauhoja vaan piirakan
➣ Pizzapalat mukaan – Milanossa tyypillinen pizza muistuttaa hyvin paljon meidän tuntemaamme pannupizzaa – paksu ja kuohkea pohja sekä reilusti täytteitä
Tämä pizza on nopeudessaan vailla vertaa, paljon täytettä, paksu ja mehevä. Vuosia sitten löysin hyvän leivinjauheella nostatettavan pizzapohjan ohjeen, jolla useimmin tulee tekaistua nopea pullapellillinen mehevää pizzaa
(Kaksi ohutta pohjaa tai yksi paksu pohja). Pizzapohja. Joudun taas pahoittelemaan lyhyttä blogitekstiä, mutta eilisen tarinoinnin seurauksena sanavarasto ammottaa tyhjyyttään ja hei, ei täällä landella niin paljoa ehdi tapahtumaan, että joka päivälle pystyisi romaanin kirjoittamaan
Äänestyksen jälkeen pizzapohjasta päätettiin tehdä paksu ja pannupohjamainen. Koska en itse ole mestari pizzapohjan teossa, jätän sen neuvomisen väliin
Moilasen pizzapohja taitaa olla ohuempi ja valmiiksi rei'itetty. Taikina kaulitaan suorakaiteen muotoiseksi 0,5 cm paksuiseksi levyksi. Rullasta leikataan 2,5 cm paksuisia viipaleita, jotka laitetaan paperivuokiin. Pohja oli jauhoinen, ehkä myös liian paksu (lähes 1 cm), eikä täytteiden kosteus ollut imeytynyt pohjaan ollenkaan