Papu-pekonisalaatti. Kuvitellaan pinaattia olevan enemmän ja papujen vähän vähemmän muusina. Kuumenna pannua keskilämmöllä kunnes pekoni hieman ruskistuu ja lisää joukkoon sipuli
Papujakin jäi vähän, ja ”jatkojalostin” ne itselleni evässalaattiin sekoittamalla joukkoon tomaattia ja roscoff-sipulia, huljuttelemalla sekaan vähän lisää oliiviöljyä, tilkan balsamicoa ja rouhittua mustapippuria
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Seuraavana päivänä kuutioi lampaanliha 2 cm kokoisiksi paloiksi ja suikaloi pekoni. Sulata 1 rkl voita padassa, jonka voi laittaa uuniin (ei sulavia osia), paista pekonia muutama minuutti, lisää sipuli ja valkosipuli ja paista vielä muutama minuutti. 250 g pekonia. 3 dl kuivia valkoisia papuja. 2 keltasipulia. 3 valkosipulinkynttä
Tarjosin kanaa samppanjassa paahdettujen perunoiden ja pitkien papujen kanssa, tykkäsimme kanasta tosi paljon ja kastike oli hyvää pienen makeuden johdosta
Hienonna sipuli ja valkosipuli sekä saksi pekoni pienemmiksi paloiksi. Lisukkeiden valmistuksessa voi käyttää omaa mielikuvitusta, mutta tein nyt papu-pekonikastikkeen kuta kuinkin Raymond Blancin ohjeen mukaan
Tarkista suola ja pippuriTarjoile mureke, muusin punaviinikastikkeen ja keitettyjen papujen kera. Kun valmis rulla on paperin toisessa reunassa aseta pekonit sen alapuolelle koko leveydeltä