Blogiystäväni Uchimurina oli valmistanut jokunen hetki sitten possun sisäfilettä, joka oli saanut lisäkkeekseen tuoreiden viikunoiden maustamaa kastiketta
Leikkaa porsaan filee pihveiksi. 600 g porsaansisäfileetä. Nämä pihvit ovat ihan järjettömän hyviä. Sekoitin pippuriseokseen viherpippuria, mustaa ja roseeta
Voit valmistaa possun sisäfileet uunivalmiiksi, eli jouluaattona otat vain liharullat jääkaapista huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista ja laitat sitten puoleksi tunniksi uuniin
Rullaa lihat pekonin sisään hieman vinottain ja kiinnitä pekoni cocktailtikulla. Tarjoa täytetyt salvia-pekonipossut mantelisten lanttu-kermaperunoiden kanssa
Tänä vuonna päätin korvata joulupöydän kinkun porsaansisäfileellä. Viipale luullista porsaanlapaa. Sisäfileessä on vain se vika, että siitä ei tule paistettaessa niin paljon "lientä", että se toimisi kastikepohjana