kaikki linssireseptit. VUODEN PARHAAT (TILASTOISTA). VUODEN PARHAAT (OMA TOP 5). Asennemediaasennemedia blogitparhaatreseptit 2016vuoden parhaat 2016vuosi 2016 parhaatreseptit
Ravintola Brahen Kellarin jälkiruoka kirjassa on marenkilehikäinen eli pavlova. Se esittelee kaikkiaan kymmenen herkullista kohdetta, niiden parhaatreseptit ja palasen alueen lähihistoriaa
Kracher Beerenauslese Cuvée, Itävalta, makea jälkiruokaviini,. Pohja. Sekoita keksimurut ja voisula keskenään ja painele irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuori ja kuutioi omenat. Sulata voi ja sokeri paistinpannulla. Lisää omenakuutiot, raastettu sitruunankuori ja sitruunamehu
1. Poista luumuista kivet ja puolita ne. 2. Laita luumut kulhoon. Kuumenna vesi, sokeri ja vaniljatanko, keitä kunnes sokeri sulaa, raaputa vaniljatangosta siemenet liemeen ja laita tanko takaisin