Penninvenyttäjänkeittokirja. Ruskista liha paistokasarissa omassa rasvassaan. Lisää sipulit ja punajuuret lihasuikaleiden joukkoon, ja anna ruskistua kevyesti
Opiskelijabudjetilla ei ole mikään ankea ja ruma penninvenyttäjän kirja, vaan erittäin kaunis tarjoten monipuolisen kattauksen reseptejä niin aamiaiselle kuin viikonlopuksikin
Näiden kaurakeksien ohje on muunneltu marttojen Penninvenyttäjänkeittokirjan ohjeesta. Penninventttäjän keittokirjan olen saanut Uudenmaan Marttojen järjestämältä K -18 -ruokakurssilta, jossa opetettiin perusruoan tekoa nuorille aikuisille
Parhaita eli käytetyimpiä keittokirjojani ovat Talouskouluni perusteos "Ruoanvalmistus" (vuodelta miekka ja kilpi) sekä äitini lahjoittama Marttaliiton julkaisema "PenninvenyttäjänKeittokirja" v
Penninvenyttäjänkeittokirja. Kerrankin tein jotain ohjeen mukaan, tai ainakin melkein, lisäsin palvikinkkua leikattuina paloiksi täytteeseen ja jätin kananmunat pois kun en jaksanut niiden takia lähteä kauppaan
Makumatkalla. Kokkailun oivalluksia ja ilosanomaa :)