Perunahiutale rieska reseptejä

Gluteeniton rieska

Gluteeniton rieska

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja sekoita joukkoon perunahiutaleet. 2½ dl vettä1 dl perunahiutaleita 1 kananmuna½ tl suolaan. Pistele rieskat haarukalla ja paista 300 asteessa noin 8 minuuttia tai kunnes rieskat ovat kauniin värisiä. 1 dl perunahiutaleita
Perunarieskat

Perunarieskat

Mulla taisi olla vahvempi muusi koska taikina oli ihan käsin pyöriteltävissä, rieskat ei silti olleet liian kuivia vaan todella makoisia ja pehmoisia
Helpot perunarieskat

Helpot perunarieskat

Sekoita joukkoon perunahiutaleet. Taputtele leivinpaperille 10 rieskaksi. 1 ps (80 g) perunahiutaleita. 1. Kiehauta vesi
Perunarieskaset

Perunarieskaset

Muusin tein perunahiutaleista. tai 5 dl vettä ja 1 pussi perunahiutaleita (80g). Pistele rieskat haarukalla ja paista 250-asteisessa uunissa keskitasolla noin 15 minuuttia, kunnes rieskojen pinta on hieman ruskistunut
Perunarieskat

Perunarieskat

Perunahiutaleena käytin Mielihyvä-perunahiutaleita, koska niissä on merkintä gluteenittomuudesta. Rieskat kannattaa muistaa pistellä haarukalla ennen paistamista toisin kuin allekirjoittanut

Ohrainen perunarieska - namskis vaan! :)

Sekoita perunahiutaleet kuumaan maitoon. Tämä on ihanan pehmeää rieskaa. OHRAINEN PERUNARIESKA. Pistele rieskat hyvin haarukalla tai muulla vastaavalla
Talvipäivän perunarieskat

Talvipäivän perunarieskat

Nämä rieskat sopivat hyvin mutusteltaviksi talvisena päivänä. Rieskat voidaan myös pakastaa. PERUNARIESKAT (Ohje ruokapirkasta)(4 isoa rieskaa tai 8 pientä)Ainekset. 1 ps (105 g) Pirkka perunasosejauhetta (käytin maidottomia mielihyvä perunahiutaleita)3 dl Pirkka kevytmaitoa (soijajuomaa)2 dl vettä1 kananmuna1 tl leivinjauhetta1/4 tl suolaa2 dl hiivaleipävehnäjauhoja1
TonTonTon

TonTonTon

Sekoita joukkoon perunahiutaleet. Kaura-perunarieska. Pistele rieskat tai tee pintaan haarukalla kuvioita

Mökkiläisen perunarieskat

Sekoita perunahiutaleista ja kiehuvasta vedestä muusi. Rieskat ovat parhaimmillaan vastapaistettuina. Anna hetken aikaa jäähtyä

Hirssirieskat

12) oli niin herkullisen näköisiä hirssirieskoja, että reseptiä oli pakko kokeilla =) Ohjeesta tulee 10 pientä rieskaa. 3 dl piimää25 g sulaa voita tai juoksevaa margariinia2 dl hirssihiutaleita (Risenta)1 dl perunahiutaleita (Mummon)3/4 tl suolaa2 rkl perunajauhojaKaikki ainekset mitataan kulhoon ja sekoitetaan kiinteäksi taikinaksi. Paista rieskat + 250'C n. 10 pientä rieskaa. 1 dl perunahiutaleita

Hirssirieskat

Sekoita piimän joukkoon rasva, hirssi- ja perunahiutaleet, suola sekä perunajauhot. Rieskat ovat parhaimmillaan uunituoreina