Maksa, munuaiset, sydän ja kieli ovat monille tuttuja herkkuja, mutta periaatteessa myös esimerkiksi veren, keuhkojen, turvan, peräsuolen, kivesten, aivojen, kateenkorvan, pötsin, poskilihojen, vatsapaidan, virtsarakon, ydinluun, palleapilarin ja pallealihaksen valmistaminen ihmisravinnoksi on täysin mahdollista
Pitääkin tehdä uudestaan peuran sydämestä, taisin juuri nähdä sellaisen pakastimessa. Minä olen tottunut syömään sisäelimiä lapsesta asti, ja etenkin maksa ja sydän ovat aina olleet suurta herkkua
*********SNAKSEJA JA PIKKUPURTAVAAJauhemaksapihvitMaksapihvit ja omena-kasvishöystöKermainen kapris-pekonimaksaItalialainen kalkkunarisottoKOKOLIHARUUAT
Juhlapäivän maksalaatikon Mari-mummo valmistaa peuran tai hirven maksasta, käyttää riisin keittämiseen kermamaitoa ja lisää voita kaksinkertaisen määrän