Peuran maksa reseptejä

Maksaa paistina

Maksaa paistina

kokonainen hirven, peuran, kauriin tai poron maksa. Puhdista maksa ja vedä pintakalvo varovaisesti pois

Peuranmetsästyksen ABC, kyttäysjahti

Maksa, munuaiset, sydän ja kieli ovat monille tuttuja herkkuja, mutta periaatteessa myös esimerkiksi veren, keuhkojen, turvan, peräsuolen, kivesten, aivojen, kateenkorvan, pötsin, poskilihojen, vatsapaidan, virtsarakon, ydinluun, palleapilarin ja pallealihaksen valmistaminen ihmisravinnoksi on täysin mahdollista
Hunajaiset maksapihvit

Hunajaiset maksapihvit

hirven tai peuranmaksaa. Maksa kypsyy nopeasti ja tarvitsee vain pienen esikäsittelyn. Tässä hunajaisten maksapihvien ohje
Mitä maksaa?

Mitä maksaa?

Paistettu peuranmaksa. peuran. Maksan paistaminen on vaikea laji. Aikaisemmat kokeiluni ovat päätyneet aina siihen, että maksa kypsyy liikaa

Sisäelinhaaste - sydän

Pitääkin tehdä uudestaan peuran sydämestä, taisin juuri nähdä sellaisen pakastimessa. Minä olen tottunut syömään sisäelimiä lapsesta asti, ja etenkin maksa ja sydän ovat aina olleet suurta herkkua

LIHARUUAT

*********SNAKSEJA JA PIKKUPURTAVAAJauhemaksapihvitMaksapihvit ja omena-kasvishöystöKermainen kapris-pekonimaksaItalialainen kalkkunarisottoKOKOLIHARUUAT

Mari-mummon maksalaatikko

Juhlapäivän maksalaatikon Mari-mummo valmistaa peuran tai hirven maksasta, käyttää riisin keittämiseen kermamaitoa ja lisää voita kaksinkertaisen määrän