Vatkaa juusto ja sokeri sileäksi massaksi. 750 g mascarponea (tai jotain muuta tuorejuustoa). 750 g mascarpone sira (može i Philadelphia, ABC ili neki drugi svježi sir). 750 g mascarponea (tai jotain muuta tuorejuustoa). 750 g mascarpone sira (može i Philadelphia, ABC ili neki drugi svježi sir)
) Laita joukkoon liotettu liivatelehti ja philadelphiajuusto. 150 g sokeria150 g valkoviiniä150 g keltuaisia (laitoin itse vain viisi kun en raaskinut enempää laittaa valkuaisia haaskoon…nää painoi 100g)1 liivatelehti(suosittelen laittamaan pari, jos ei laita kaikkia keltuaisia)200 g philadelphiatuorejuustoa200 g kermavaahtoa. 200 g philadelphiatuorejuustoa
Kumoa vihanneshöystö siihen ja ripottele juustoraaste pinnalle. Kuorruta uunissa grillivastuksen alla niin, että juusto sulaa ja saa hiukan väriä pintaansa
Lisää myös tuorejuusto. Sekoittele kunnes juusto on sulanut. * 100g philadelphia tms maustamatonta tuorejuustoa. 100g philadelphia tms maustamatonta tuorejuustoa
Mutta vielä kerkeät tehdä tämän mahtavan joulunmakuisen kurpitsajuustokakun. Kurpitsa-juustotäyte. Yhdistä huoneenlämpöinen juusto, sokerit ja maissitärkkelys kulhossa