Huomiona kuitenkin se, että tuorejuustojen koostumukset vaihtelee tosi paljon ja monia kokeilleena suosittelen käyttämään Philadelphiaa, koska se on tähän tarpeeksi kiinteää
600 g Philadelphia tuorejuustoa. 130 g Maitosuklaata. 8) Tee maitosuklaakerros noudattamalla kohtia 3-7. 600 g Philadelphia tuorejuustoa. 130 g Maitosuklaata. 8) Tee maitosuklaakerros noudattamalla kohtia 3-7
Fazerina on aina ollut suosikkini, mutta paljon parempaa on Divinen reilun kaupan suklaa, joka on niin pehmoista maitosuklaata, että se sulaa suuhun eikä siinä ole "Fazerin makua" eli tympeää, läpitunkevaa perusmakua, joka on mielestäni kaikissa Fazerin suklaissa
100g Philadelphia suklaa-tuorejuustoa. 170 g Maitosuklaan makuisia Candy Melts-nappeja. 75 g maitosuklaan makuisia Candy Melts-nappeja. 100g Philadelphia suklaa-tuorejuustoa
Sulata maitosuklaa, tumma suklaa sekä valkosuklaat eri astioissa. 800 g philadelphia tuorejuustoa. 120 g maitosuklaata. Laita pohjan päälle maitosuklaa-täyte, laita jääkaappiin hyytymään esim ½-1 tuntia. 800 g philadelphia tuorejuustoa
Kokeilin siihen 3% Philadelphiaa ja mielestäni toimi oikein hyvin. 100 g tumma suklaata tai maitosuklaata rouhittuna. 1/8 kuppi Philadelphia 3% tuorejuustoa. 100 g tumma suklaata tai maitosuklaata rouhittuna. 1/8 kuppi Philadelphia 3% tuorejuustoa