Porsaankylki on juuri rasvan ansiosta kiitollinen raaka-aine, siitä on mahdotonta saada kuivaa. Pork yakinikua maustaa soijasta, sokerista ja sakesta keitelty teriaykikastike ja japanilainen mausteseos togarashi
Kun kastike on valmis ja kylkisiivut lisätty joukkoon, pitää malttaa haudutella soosia. Lisää joukkoon sipulit (ja tilkka vettä) ja jatka sekoittamista, kunnes kastike on melkein tummanruskeaa
Se hapokas kastike vei sydämen. Oi, jos kotikokkikin oppisi tekemään sellaista kastiketta. Huimia kohokohtia Riesling & Spätburgunder -kierroksella Tampereella
Kastike. Lisää kastike kaalin sekaan ja sekoita. Tonkatsu-kastike. Kastike. Viikon päästä lauantaina on jälleen ravintolapäivä, mutta en ole osallistunut tapahtumaan pitkään aikaan
Tätä ei ihan nopeasti valmisteta, mutta uunissa haudutettu kylki on suussa sulavaa ja kun päälle sipaisee teriyakikastiketta, saa ihanan makean ja rapean kuoren
Glaseerauskastike. Kun porsaankyljet ovat kypsiä, tee glaseerauskastike. Anna jäähtyä ja nosta kastike sen jälkeen jääkaappiin vajaaksi pariksi tunniksi