400g pekonia tai possun kylkisiivuja. Moikka ja roliga vappen kaikille. Flunssan takia (edelleen) eilinen meni hauskasti mutta rauhallisesti kotona oleillen
Mielestäni parasta possunlihakastiketta mitä voi tehdä. Paista possun kylkisiivuja kuumassa paistokasarissa niin pitkään että ne saavat upean kullanruskean värin pintaan
Hirven kanssa pataan meni pekonia, mutta possunkylkisiivutkin kelpaisivat yhtä mainiosti. . Vihdoin saatiin taas muutama palanen riistaa, hirven lihaa ja peuraa
Liha oli vähän erilaista kuin se mitä käytin villisian kanssa, ja myös possunkylkisiivut olivat vähän rasvaisempia kuin mitä villisika oli, en tiedä kumpi vaikutti enemmän lopputulokseen, mutta hirvi oli tällä kertaa ihan mielettömän mureaa ja mehevää
Täytteiksi tuli tällä kertaa parsakaalia, paprikaa ja possun kylkisiivua. Murenna rapeat kylkisiivut esipaistetun piirakkapohjan pohjalle ja levitä parsakaalit ja paprikat tasaisesti niiden päälle