Perinteisesti käytetään Guancialea eli possunposkea. Kuka nyt ei ole ikinä syönyt Carbonarapastaa. Tuttu Italialainen klassikko on valloittanut koko maailman makuaistit sillä simppeli mutta erikoinen
Video possun poskien ja omenien valmistuksesta tulee myöhemmin reseptien yhteyteen. Pääruuaksi valmistimme pitkään matalassa lämmössä haudutettua espanjalaisen Iberico -porsaan poskea, glögi-kastiketta ja haudutettuja kasviksia
Possunposkea juustokuorrutuksella kotitekoisen perunamuusin ja kaalisalaatin kera. Tallinnan vanha kaupunki on mielestäni vähintään yhtä viihtyisä kuin Tukholman
Poikaystävä pysyi linjassaan ja tykästyi Kaskiksen reilun kokoiseen annokseen, jossa oli ylikypsää paahdettua possunkylkeä, bbq-kastiketta, varhaisperunaa ja kevätsipulia
Possun posket ovat olleet to to-listalla jo pidempään. Syksyn ensimmäisinä kylminä päivinä olikin hyvä testata tätä pataruokaa, varsinkin kun Siippa oli syönyt hieman aiemmin possun poskia työmatkalla
250g possunposkea (pekonikin käy, vaikka roomalaiset ovatkin hyvin tarkkoja reseptistään, joka tehdään siis nimenomaan guancialesta eikä pancetasta. 250g possunposkea (pekonikin käy, vaikka roomalaiset ovatkin hyvin tarkkoja reseptistään, joka tehdään siis nimenomaan guancialesta eikä pancetasta