Possun poskea reseptejä

PASTA ALLA CARBONARA

PASTA ALLA CARBONARA

Perinteisesti käytetään Guancialea eli possunposkea. Kuka nyt ei ole ikinä syönyt Carbonarapastaa. Tuttu Italialainen klassikko on valloittanut koko maailman makuaistit sillä simppeli mutta erikoinen
Herkullinen juhla- / joulumenu

Herkullinen juhla- / joulumenu

Video possun poskien ja omenien valmistuksesta tulee myöhemmin reseptien yhteyteen. Pääruuaksi valmistimme pitkään matalassa lämmössä haudutettua espanjalaisen Iberico -porsaan poskea, glögi-kastiketta ja haudutettuja kasviksia
Valkosipulihärkää kiinalaisittain

Valkosipulihärkää kiinalaisittain

Syntisen hyvää rapeanahkaista possun kylkeä. Turskan poskea veriappelsiinilla. Viimeksi maistettua. Valkosipulihärkää kiinalaisittain

Tallinna

Possunposkea juustokuorrutuksella kotitekoisen perunamuusin ja kaalisalaatin kera. Tallinnan vanha kaupunki on mielestäni vähintään yhtä viihtyisä kuin Tukholman

Taste of Helsinki 2015 on täällä!

Poikaystävä pysyi linjassaan ja tykästyi Kaskiksen reilun kokoiseen annokseen, jossa oli ylikypsää paahdettua possunkylkeä, bbq-kastiketta, varhaisperunaa ja kevätsipulia
Maalaiskanaa veriappelsiinilla

Maalaiskanaa veriappelsiinilla

Syntisen hyvää rapeanahkaista possun kylkeä. Turskan poskea veriappelsiinilla. Viimeksi maistettua. Maalaiskanaa veriappelsiinilla
Pääsiäisen pupumenut

Pääsiäisen pupumenut

Syntisen hyvää rapeanahkaista possun kylkeä. Turskan poskea veriappelsiinilla. Viimeksi maistettua. Pääsiäisen pupumenut

Possun poskia / Pork cheeks

Possun posket ovat olleet to to-listalla jo pidempään. Syksyn ensimmäisinä kylminä päivinä olikin hyvä testata tätä pataruokaa, varsinkin kun Siippa oli syönyt hieman aiemmin possun poskia työmatkalla
Korjaamo, Sunn ja Gaijin

Korjaamo, Sunn ja Gaijin

marinoitua tomaattia, tofua ja seesamia sisältävä väliannos, jota seurasivat possun baby ribsit soija-mirin karamellilla

Auringonnousua ja Bobin keittiössä

Ranskasta on varmasti helpompi löytää sammakon reisiä, possunposkea tai lehmän päätä kuin raakaruoka- tai kasvisravintolaa
Bucatini all'Amatriciana- tomaattinen pekonipasta

Bucatini all'Amatriciana- tomaattinen pekonipasta

250g possunposkea (pekonikin käy, vaikka roomalaiset ovatkin hyvin tarkkoja reseptistään, joka tehdään siis nimenomaan guancialesta eikä pancetasta. 250g possunposkea (pekonikin käy, vaikka roomalaiset ovatkin hyvin tarkkoja reseptistään, joka tehdään siis nimenomaan guancialesta eikä pancetasta