Valmista pohja. Jauha keksit tehosekoittimessa muruiksi. Kaada sulanut voi joukkoon ja sekoita. Painele murupohja voideltuun ja jauhotettuun irtopohjavuokaan
175 astetta uunissa 20 min. APPELSIINI/ SITRUUNA RAHKAKAKKU ø 23cm. 175 astetta uunissa. Samaa taikinapohjaa käyttämällä saat hyvin erilaisia leivonnaisia aikaiseksi
Kakku käytetään uunissa tunnin verran valmistuksen jälkeen ja annetaan jäähdyttyään hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään ja kipataan vasta sitten oikeinpäin
Viime viikolla innostuin käyttämään viimeiset oman puun omenat herkulliseen rahkakakkuun. Ennen en tällaisista rahkaisista kakuista oikein piitannut, mutta nykyään ne kyllä kelpaa
Tällä kertaa en tehnytkään juustokakkua, vaan uunissa paistetun rahkakakun. - Paista pohjaa 200-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. - Paista koko kakkua vielä 175-asteisessa uunissa n. 200-asteisessa uunissa noin
Hänhän on tänne jakanut myös reseptin saksalaiseen rahkakakkuun sekä saksalaisen tiikerikakkuun. Paista sämpylöitä keskitasolla 220 asteisessa uunissa 30 minuuttia
) Persikka-valkosuklaa rahkakakkuPohja. Tätä kakkua oli tarkoitus tarjota vieraille tässä taannoin. No sitäpä ei sitten pystynytkään leipomaan, koska sähköt oli poissa kellon ympäri, rankan lumisateen vuoksi