Ranskalainen valkoviinikastike reseptejä

Ranskalainen juhlakala

1. Fileoi kalat ja laita ruodot, päät ja evät kattilaan. Lisää fondin ainekset ja keitä kannen alla 20 minuuttia
Boeuf Wellington eli Wellingtonin pihvi

Boeuf Wellington eli Wellingtonin pihvi

Se oli ranskalainen klassikko jo paljon ennen Wellingtonin aikaa,mutta Waterloon taistelun sankarin kunniaksi se nimitettiin uudestaan Beef Wellingtoniksi, ja nimi on säilynyt
Beef Wellington

Beef Wellington

Se oli ranskalainen klassikko jo paljon ennen Wellingtonin aikaa,mutta Waterloon taistelun sankarin kunniaksi se nimitettiin uudestaan Beef Wellingtoniksi, ja nimi on säilynyt
Sauce diable & broilerirullat aurinkokuivatuilla tomaateilla

Sauce diable & broilerirullat aurinkokuivatuilla tomaateilla

Sauce diable - valkoviinikastike kanaliemeen. Yritin luonnollisesti etsiä valkoviinikastikkeen reseptiä vasta siinä vaiheessa kun kanarullat olivat lähes valmiit, joten kastikesävellys perustui ”Le Cordon Bleu – Keittotaidon akatemia” (Wright & Treuille, WSOY 2004) kirjan sivuhuomautukseen, jonka mukaan klassinen ranskalainen keittiö käyttää espagnole-kastikkeen muunnoksena mm