T. a. t. r. i. o. n. m. u. l. e. v. j. k. y. s. K. ä. p. -. ö. ,. h. L. V. g. N. (. ). G. P. Y. H. ". d. 3. 2. 1. /. 4. M. 6. R. '. 0. °. C. 5. A. S. b. w. Ä. I. f. O. F. x. J. E. 7. %. B. a l. d l
Omat rieskani tänä vuonna ovat peruna-porkkanarieskoja. Rieskataikinassa on hyvä koostumus kun voit ruokalusikalla nostaa taikinasta kiinteän keon leivinpaperille ja taputtaa sen jauhoisin käsin litteäksi
Jos et pidä sienistä, voit leipoa rieskatilman sieniä ja herkutella perunarieskalla. Käytän kuivattuja mustatorvisieniä enimmäkseen mausteena, mutta osa päätyy liotettuna leipään, useimmiten juuri tähän Sienestäjän rieskaan
Proteiinirieskat. Jos perunasosetta on jäänyt tähteeksi, käytä se rieskan valmistamiseen. Voitele rieskat juuri uunista ottamisen jälkeen ja tarjoa lämpimänä
) Olisin ostanut rieskaa, mutta sitä ei valitettavasti ollut kaupassa. Niinpä turvauduin tortillalättyihin, mutta suosittelen valitsemaan rieskaa, jos sitä on saatavilla