Toripäivänä meillä syödään keitettyjä perunoita ja muina päivinä perunoista on sitten jalostettu jotain muuta ruokaa esimerkiksi munakasta, paistettuja perunoita, perunasalaattia jne
Taas on aika tehdä nopeaa arkiruokaa keittiömestari Daniel Lembergin kanssa. Viime kerralla tehtiin kaksi erilaista ruokaa kypsästä pastasta, tällä kertaa lähtökohtana ovat keitetyt perunat
Eli pienet pakkaukset eivät ole niin paha asia kuin ollaan ajateltu, jos ne huolehtivat siitä, että ruokaa ostetaan vain todelliseen tarpeeseen, eikä sitä heitetä pois
muillekin maukasta ruokaa. neljään osaan), puolet perunoista (leikkaa tarvittaessa pienemmiksi), salottisipulit ja valkosipulit, mozzarella kokonaan, sekä persilja ja meirami
sekä syöt kasvisruokaa ja jalostat senkin tähteet uudeksi ruokalajiksi. Ja teinkin ylimääräisistä keitetyistäperunoista aika mainion makuisia perunalettuja