Yksi parhaimmista suolaisista jotka käy niin ruokapöytään kuin kahvipöytäänkin tarjottavaksi. Helppoja tehdä ja erittäin hyvä vaihtoehto täytetyille letuille
Niinpä siis erilaiset ruokaisat salaatit ovatkin kuuluneet ruokavalioon nyt entistä enemmän. Makeat letut luonnistuvat helposti, mutta suolainen lettujen täyte vaatiikin vähän mietintää
Täytetyt letut (tai lätyt kuten ne täällä Tampereella ovat) ovat ihania. Lisäksi halusin hieman enemmän ravintoarvoja lettuihin kun perus vehnäjauhot joten ostin täysjyväjauhoja ja tein letut niistä
Anna jäädykkeiden lämmetä sen aikaa, kun kuumennat letut. Kuumenna letut pannulla miedolla lämmöllä tai uunissa folion sisällä 175 asteessa noin 10 minuuttia
Keitot ja letut itse kukin osannee tehdä ilman reseptiäkin, mutta nämä letut tein Helsingin Sanomien ohjetta mukaillen ja keiton Maku-lehden inspiroimana
Laita tortillaletut paistumaan grillille. Käännä letut ympäri ja levitä pinnalle juustoa, muru-salsaa, papuja, puolet tuoreesta korianterista ja päälle vielä loput juustosta
Paistoin silavapannukakut ohjeen mukaisesti vain toiselta puolelta, eikä siinä mitään, läpikypsiä niistä silläkin tavalla sai, mutta yhtä hyvin olisin voinut kääntää letut paistamisen puolessa välissä
Erilaiset ruokaisat makaroni- tai riisipohjaiset salaatit toki, mutta myös murennettu feta, kurkku, punasipuli, suolakurkku, turkkilainen jugurtti - combo toimii ja tietysti ihan vain raejuusto