Muistan, miten ruotsalainen tv-kokki Tina Nordström valmisti sienikeittoa vuohenmaitojuuston kera ja siitä sain idean laittaa kantarellisosekeiton joukkoon vuohenjuustoa
– Fika (fiikka) on ruotsalainen ilmiö, jolle ei ole vastinetta missään päin maailmaa. Jo varhaisissa suunnitelmissa Ulfstedt oli merkinnyt kahvilan työnimeksi ”Fika”, mutta pyysi myös nimiehdotuksia TS Ruoka -sivuston lukijoilta
Hauska yksityiskohta on, että pullot ovat kierrätyslasia ja niiden korkit kierrätysmuovia, ja niiden suunnittelusta on vastannut ruotsalainen olympiauimari Therese Alshammar
Kakkostilan sai ruotsalainen Fäviken Magasinet ja kolmas oli tanskalainen Geranium. Pohjoismaisia ravintoloita arvioiva, nyt toista kertaa julkaistu White Guide Nordic julkisti tänään maanantaina oppaassa mukana olevien ravintoloiden paremmuusjärjestyksen
Itseäni ärsyttää tunkea täpötäysissä lounasravintoloissa, yrittää löytää pöytää ja pahimmassa tapauksessa vielä toppatakki päällä kantaen sekä laukkua että ruoka-annosta
Ruotsalainen omenahillo on ainoa oikea italialaiseen suklaakakkuun, ja pannarin kanssa. Lapsuudesta asti olen tottunut siihen, että ruokapöydässä on satunnaisesti jotain Haaparannasta roudattua