sahramia. Tee ensin pullataikina. Pullataikina. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja murenna siihen hiiva. Voit kylmällä ilmalla laittaa jauhot hetkeksi lämpimään uuniin, jotta kohoaminen nopeutuu
Ja sitten on vielä Lucia, tuo valon ja sahramipullan lempeä lähetti. Kaada kohonnut pullataikina jauhoitetulle alustalle ja vaivaa taikinasta ilmakuplat pois
Tein ne ihan tavallisella pullataikina reseptillä johon laitoin 1/2 pussillista sahramia antamaan makua/väriä. Tällä kerralla teimme vain pienen annoksen seuraavalla reseptillä(sopivan kokoinen jos haluaa kokeilla)Lucia pullat (Lussekatter)100gr margariinia3dl maitoa1pss kuiva hiivaa1dl vaaleata siirappia tai hienosokeria1/2 tl suolaa9dl jauhoja1/2 pss sahramia. 1/2 pss sahramia