Sahrami pullataikina reseptejä

Makeat hampurilaiset

sahramia. Tee ensin pullataikina. Pullataikina. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja murenna siihen hiiva. Voit kylmällä ilmalla laittaa jauhot hetkeksi lämpimään uuniin, jotta kohoaminen nopeutuu
Isot pääsiäispullat(Kulitsat)

Isot pääsiäispullat(Kulitsat)

voit lisätä pullataikinaan ½g sahramia tuomaan väriä. Lisää silloin hienoksi jauhettu sahrami ½dl maitoa ja lisää seos taikinaan ennen jauhoja
Sahramipullat

Sahramipullat

Sahrami on mauste, jossa on todella kilohinta kohdillaan. Sahrami antaa pulliin kellertävän värin ja oman arominsa
Jotain lainattua

Jotain lainattua

Ja sitten on vielä Lucia, tuo valon ja sahramipullan lempeä lähetti. Kaada kohonnut pullataikina jauhoitetulle alustalle ja vaivaa taikinasta ilmakuplat pois
Pähkinätäytteiset sahramipullat

Pähkinätäytteiset sahramipullat

Pullataikinaan ei tule ollenkaan kananmunaa. Nämä sahramipullat pitäisi totta kai nimensä mukaan tehdä ihan oikeasta sahramista
Vanilja-luumuboston

Vanilja-luumuboston

Lisää taikinanesteeseen sahrami. raesokeriaValmista pullataikina. 2 1/2 dl maitoa1 pussi kuivahiivaa tai 25 g tuorehiivaa1 muna1 1/4 dl sokeria1 tl suolaa1 rkl kardemummaanoin 6-7 dl vehnäjauhoja100 g voita tai margariinia1/4 tl sahramia (jätin pois)Luumutäyte
Sahramipullaa valkosuklaalla

Sahramipullaa valkosuklaalla

Pullataikina. Lisää rahka, sahrami, sokeri, suola ja n. 1 g sahramia. 1 g sahramia. Pullan tuoksuista maanantaita
Jouluinen pullapoika

Jouluinen pullapoika

Jouluna pullaan leivotaan sahramia ja rusinoita. Tällä kertaa tein lasten kanssa ison pullataikinan ja siitä riittikin moneen
Joulupullaperhe!

Joulupullaperhe!

Tee pullataikina, lisää 1 tl sahramia nesteeseeen ennen jauhoja. Joulupullaperhe ja Anniina vierailulla
Pääsiäispulla

Pääsiäispulla

Äiti laittoi aina välillä pääsiäispullaan sahramia, ja tuloksena oli keltaisia pullia. Pullataikina oli melkein tavallinen pullataikina
Pullan tuoksu

Pullan tuoksu

Tein ne ihan tavallisella pullataikina reseptillä johon laitoin 1/2 pussillista sahramia antamaan makua/väriä. Tällä kerralla teimme vain pienen annoksen seuraavalla reseptillä(sopivan kokoinen jos haluaa kokeilla)Lucia pullat   (Lussekatter)100gr margariinia3dl maitoa1pss kuiva hiivaa1dl vaaleata siirappia tai hienosokeria1/2 tl suolaa9dl jauhoja1/2 pss sahramia. 1/2 pss sahramia

Pullataikina

Ruotsalaiseen joulupullaan kuuluu sahrami, joka maustaa taikinan ja värjää leivonnaisen kauniin keltaiseksi

Pullataikina

Voit lisätä taikinapohjaan ennen jauhojen lisäämistä rusinoita ja/tai sahramia. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon

Vanilja-luumuboston

Lisää taikinanesteeseen sahrami. Valmista pullataikina. 0,25 tlsahramia. 1. Liuota hiiva kädenlämpöiseksi lämmitettyyn maitoon tai veteen