Ennen tuhteja jouluruokia on mukavaa syödä hieman kevyemmin. Jääkaapista löytyi puolikas rasia herkkusieniä ja ohje löytyi taas täältä netin ihmeellisestä maailmasta (makuja-sivuilta)
1. Puhdista, pilko ja esikäsittele sienet tarpeen mukaan, kuori ja hienonna sipuli. 2. Kuullota sipuli ja sienet öljyssä, lisää sulatejuusto kuutioina sekä muut aineet
Minulla ja siskollani on ollut melko vahvat sieniangstit pienestä saakka. Kaikki taisi alkaa siitä kun äitimme keksi eräänä päivänä tutustuttaa meidät sienien ihmeelliseen maailmaan ja valmisti – oman muistikuvani mukaan – harmaata keittoa jossa lillui harmaita, limaisia säilykeherkkusienimollukoita
SIENIKEITTO. Euroviisujen. ensimmäisen semifinaalin viisut on nyt esitetty ja pisteet annettu. Harmittavasti Suomen tie kisoissa päättyi eikä vienyt finaaliin asti
Pilko sipulit ja puolet herkkusienistä. Tämäkin herkullinen, sopivan yksinkertainen ja klassinen metsäsienikeitto on peräisin ranskalaisesta ruokakulttuurista
kun olet käynyt perheen tai ystävien kanssa pulkkamäessä, loihdipa seurueelle tätä kermaista sienikeittoa, jossa maistuu kerma, sinihomejuusto, omena ja suolainen, rapea pekoni
Muokkasin reseptiä vain sen verran, että korvasin puolet herkkusienistä kanttarelleilla, jotka olin ottanut pari päivää aikaisemmin pakastimesta jääkaappiin sulamaan