1. Kuori valkosipulinkynnet ja leikkaa ne sekä chili viipaleiksi. Hiero morttelissa chili, valkosipuli ja korianteri karkeaksi soseeksi ja kuullota sitten seosta muutama minuutti öljyssä
1. Harjaa ja huuhtele simpukat ja raaputa irti kuorien välissä oleva parta. Paloittele sipulit. Kuori valkosipulinkynnet ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi
Huuhtele ja harjaa sinisimpukat huolellisesti. 1. Irrota persiljasta varret ja hienonna lehdet. Sekoita voi ja hienonnettu persilja ja purista joukkoon valkosipulinkynnet
1. Leikkaa kalafilee 1 cm. n paksuisiksi suikaleiksi. Harjaa simpukat kylmän, juoksevan veden alla. Heitä pois simpukat, joiden kuori on auki eikä sulkeudu, vaikka kuorta napauttaisi kevyesti
Lisää sinisimpukat ja katkaravut. Kala, pehmeät kalalajit rikki keitettyinä ja kovemmat kalat palasina, sekä muut kiinteät ainekset – peruna, tomaatti, valkosipuli ja sipuli – tarjotaan toiselta lautaselta
Sulata sinisimpukat. 1. Huuhdo lohi ja leikkaa se neljään osaan. Harjaa sulatetut simpukat, huuhdo ja heitä pois sellaiset, jotka eivät sulkeudu pöytää vasten napauttaessa
1. Puhdista ja puolita herkkusienet. Kuori ja paloittele porkkanat. Viipaloi maissintähkät 2 cm. n paloiksi. Pese harjalla perunat huolellisesti, jätä kuoret paikoilleen ja lohko perunat neljään osaan
1. Kauli kaksi voitaikinalevyä yhteen ja leikkaa kummastakin kaulitusta levystä iso pyörylä. Leikkaa merianturafileet kahtia ja nosta kummankin voitaikinapyörylän toiselle puolikkaalle neljä kalapalaa niin, että pyörylöihin jää noin 2 cm reuna