Laita broileri uunivuokaan ja paista uunissa 1 ½ tuntia. Lämmitä uuni 180 asteeseen. Avaa broileri, hiero sen sisä- ja ulkopuoli sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla
Kypsennä koipipaloja 175-asteisessa uunissa noin tunnin ajan, tai kunnes ovat kypsiä. Broileri kuuluu niihin harvoihin ruokiin, jota muksut söisivät vaikka kuinka paljon
Kypsennä uunissa noin 15 minuuttia. Sata pistettä ja papukaijamerkki Glorian Ruoka & Viini -lehdelle. Ensinnäkin jo tästä taivaallisen herkullisesta reseptistä ja toisekseen siitä, että saivat annoksen näyttämään miljoona kertaa houkuttelevammalta kuin tämä minun pläjäykseni
Tällä kertaa inspiroin tätä annosta hieman kiinalaisissa ravintoloissa saadun sitruunabroilerin pohjalta, päätymättä kuitenkaan lähellekkään samaan lopputulokseen
Toiseen pizzaan päätyi eiliset sitruunabroilerin jämät, toiseen taas aurajuustoa ja minisalamia. Ensimmäinen oli uunissa aivan liian kauan ja tummui reunoilta, mutta toinen onnistui jo paremmin
Yrttinen sitruunabroileri. Nooh, aterian nimi on hieman harhaanjohtava, koska kyseessä on oikeastaan yrteillä ja sitruunalla maustettu uunibroileri, jota paiston ajan valellaan yrtein ja valkosipulin kanssa maustetulla valkoviinillä