Hiljaista on ollut keittiössä ja siten myös blogissa viime aikoina. Olemme edelleen nauttineet talviurheilun riemusta ja luisteluretkien jälkeiset herkut on ostettu paikallisista kahviloista
Ohjeen paistoaika on noin tunti, mutta itse pidin kakkua uunissa reilusti yliaikaa. Leivotaan-lehden joulunumero (7/2016) ilmestyi jo jokin aika sitten ja bongasin sieltä tämän reseptin, jonka pystyi helposti muokkaamaan sokerittomaksi
SITRUUNAJUUSTOKAKKU PIKKULEIVÄT (noin 40 kpl). Tämä alunperin amerikkalainen pikkuleipäresepti vaikutti konseptina niin hauskalta, että pakkohan se oli testata itsekin, tosin pienellä makumuokkauksella
Sitruunajuustokakku. paista uunin pohjalla ritilän päällä kiertoilmauunissa 175'c n. 1h ajan uunissa jonka jälkeen nosta pöydälle jäähtymään kylmäksi asti jotta voit nostaa sen jäkaappiin
Simppeleistä aineksista tosi herkullinen ja silkkinen piiras. Jos tykkäät sitruuna-marenkipiirakasta ja sitruunajuustokakusta, niin tämäkin maistuu varmasti
– matcha-pistaasikakkuJuhlat arjen keskellä – kello viiden tee ja mango-mandariinikakkuKatse palloon – sitruunatartaletitTapaninpäivän lihapiirakkaSitruunajuustokakkuHätä keinot keksii – Angry birds -kakku toistaitoisille
DVegaaninen & gluteeniton sitruunajuustokakku. Kaada pohjan päälle ja paista uunissa tunnista tuntiin ja kymmeneen minuuttiin eli kunnes kakun päällynen on saanut hieman väriä