Ylevä tarkoitukseni on puhua tänään perinteisistä ja ei-niin perinteisistä runebergintortuista, mutta ensin minun pitää purkaa yksi toinen asia harteiltani
Suklaatryffeleitä on helppo tehdä ja helppo muunnella. SUKLAATRYFFELIT - perusresepti I200 g taloussuklaata2 keltuaista2 rkl kermaa2 rkl voitaSulata suklaa vesihauteessa
Tämä resepti on Koko Suomi leipoo-kirjasta. Kakun valmistamiseen kannattaa varata aikaa ja vaivaa. Koristeet kannatavat valmistaa jo edellisenä päivänä, jotta ne ehtivät kuivua
Valkosuklaabrownie, jossa maistuu pistaasipähkinä ja sokeroidutkirsikat. Laita voi kattilaan sulamaan miedolla lämpötilalla ja rouhi sillä välin suklaa ja puolita kirsikat
Riko kananmunat astiaan, jonka voit kuumentaa vesihauteessa. Lisää sokeri ja vatkaa kananmunia vaahdoksi kuumenevan vesikattilan päällä, kunnes vaahto on haaleaa