Geranium-ravintolassa joulukuussa työskentelyn aloittanut suomalainen Antti Lukkari palauttaa muiden kokkien mukana myslikulhonsa ja kahvimukinsa aamiaiskärryyn ja astelee takaisin yhteen ravintolan kolmesta keittiöstä
Leipäjuusto on äärimmäisen suomalainen raaka-aine, jonka mausta tykkään paljon. Leipäjuusto yhdistettynä karviaismarjojen, suolakinuskin ja speltti-crumblen kanssa toimivat itsenäisyyspäivänä jälkiruokana
Sweet Food O`Mine-blogia pitävä Sari ja hänen miehensä Patrik, tekivät kaikille grilliruoan ystäville Suuri Suomalainen Grillikirjan, joka houkuttelee grillin ääreen kokemattomankin grillaajan
Mustikkakukkohan on perinteinen suomalainenjälkiruoka, jota kutsutaan myös rättänäksi. Onko kenelläkään tietoa mistä päin Suomea tämä jälkiruoka on peräisin
Alkuvuonna julkaistu Suuri suomalainen grillikirja oikein innostaa siirtämään keittiön taivaan alle ulkosalle ja elämään monta kuukautta pelkän grillin varassa
Suomalainen mansikka on jo makeudeltaan ja mehukkuudeltaan aivan eri maata. Mutta Crème brûlée on taas se ravintoloiden herkku, minkä iso osa ruokailijoista valitsee jälkiruokana
Jokainen suomalainen on varmaan kotitaloustunnilla joutunut mokkapaloja tekemään. Myös jälkiruoka ja välipalat ovat loistava vaihtoehto näiden nauttimiseen, joten valitse itsellesi ja mokkapalaletuille sopiva hetki ja nauttikaa toistenne seurasta kunnolla
aihealueelle "jälkiruoka, Lähiruoka, Sienet, Suomalainen keittiö, Uuniruoka". Arkena jälkiruoka syntyy kotoa löytyvistä aineksista, nopeasti ja vaivattomasti