Suolaisia makupaloja 1. Uudet perunat ja äijämössö. Gubbröra on lähes kansallisruoka Ruotsissa, mutta tekee se tuloaan äijämössönä Suomeenkin Mtv3.fi
Laxpastrami, salmon pastrami, lohipastrami Inspiraatiota on haettu sekä läheltä että kaukaa, jotkut ovat suomalaisia klassikoita, toiset ovat saaneet vaikutteita muista kulttuureista Bittersweet tastes of north
Kodikas Ravintola Juuri ylitti odotukset Olin kuullut Juuresta pääasiallisesti pelkkää hyvää, ja osasin odottaa ravintolalta suomalaisia makuja hienostuneessa hengessä Tiskivuoren Emäntä
Bocuse d'Or -kilpailua kohti!Suomalaisia makuja siis. Alkupaloja, kaksi alkuruokaa, pääruoka ja jälkkäri. Tänä vuonna olen päässyt läheltä seuraamaan maailman maineikkaimman kokkikilpailun Bocuse d'Orin Suomen kilpailijan valmistautumista Punavuori Gourmet
LOHI-AVOKADONYYTITSuomalaisia kalalajeja on monia ja monenmakuisia, joista varmasti löytyy vaihtelua ja jokaiselle oma suosikki, vaikka kaikki lajit eivät maistuisikaan Kalantiini