Tarjolla oleva ruoka-annos koostuu perinteisistä syyrialaiseen keittiöön kuuluvista ruokalajeista ja ovat läpileikkaus Kemiönsaaren syyrialaisten kotikaupungeista Homsista, Damaskoskesta ja Alepposta
Joten tyydyn sitten ruokamatkailuun ihan omassa keittiössä. Joissain resepteissä käytetään myös leivänmuruja antamaan dipille paksumpaa rakennetta, mutta omani on leivätön ja siten myös gluteeniton - lähipiiristä kun löytyy niitä karttelevia ruokailijoita
Mutta kirjoittamani malli on aito Syyrialainen. Ainekset 1 kg vehnäjauhoja 1 tlk suolaa 1 pini Kpl oliviöljyä 3 pini kpl vettä 100 g kuivattua fetajuustoa 10 kpl valsipulia maun mukaan minttuaOhjeet Sekoita Jauhot,kuivahiiva ja suola hyvin