Ihanaa, tankoparsaa saa taas edullisesti lähes kaikista kaupoista. 2 nippua (á 500g) vihreätä tankoparsaa 3rkl oliiviöljyä tai sulatettua gheetä 1rkl vaaleata viinietikkaa suolaa ja [
Viikonloppuna valmistin bataatista ranskalaisia uunissa ja isosta bataatista jäikin sitten pieni tyhmä pala jäljelle, joka päätyi sitten kiusaukseen lisämauksi perunan ohessa
Lisäksi ihmettelen, kun alkuperäisessä ohjeessa kehoitettiin käyttämään 1kg vihreää tankoparsaa. Vihreää tankoparsaa (Ohjeessa oli 1kg, minulla oli käytössä 500g ja hyvin riitti). Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille ja esipaista kymmenisen minuuttia 200-asteisessa uunissa. Paista 225-asteisessa uunissa noin 20min, kunnes pinta hyytyy ja saa väriä
uunissa paahdettua ilmakuivattua kinkkua (tai pekonia) paistettua vihreää tankoparsaa. laita lautaselle ensin uunissa paahdettu kinkku/pekoni, lisää kuoritut parsat ja kaada lopuksi keitto lautaselle
Kaksi kokonaista valkosipulia yhteen majoneesidippiin voi kuulostaa hurjalta, mutta grillaaminen tai uunissa kypsentäminen tekee valkosipulin mausta lempeämmän
Tankoparsapiirakka pinaatilla. Tankoparsapiirakka pinaatilla. päälle noin 10 tankoparsaa. Esipaista 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, varo ettei piirakka pääse ruskistumaan reunoilta. Paista piirakkaa 200 asteisessa uunissa vielä noin 45 minuuttia