Curryn kanssa en tällä kertaa tarjonnut riisiä vaan sekoitin curryyn itseensä punaisia linssejä. Tässä oikaistaan helpoilla broilerinfileesuikaleilla, GoGreenin ihanalla Thai Curry -valmiskastikkeella sekä parsaakaalipakasteella
Lisää riisi ja kuullota vielä hetkinen. Maistuva lautasellinen Aasialaista keittiötä muodostui Farangin/Björckin kana-curry -versiosta sekä omasta risottolisäkkeestä
Sichuanilainen keittiö perustuu chilien, sichuaninpippurin, valkosipulin sekä inkiväärin käyttöön eli ruoka on tulisempaa kuin yleensä ja siinä on tiettyjä vaikutteita intialaisesta ja thaimaalaisesta keittiöstä
Kunhan riisi on kypsää, ovat kanatkin ja sitten vain syömään. )Tein vielä riisin lisäksi wokkivihanneksia, ihan pannulla paistaen, mutta lisäsin niihinkin mausteita