Tillikastike on parasta mitä tiedän kalapihvien päällä joten sitä sitten tekemään. Koska olin tänään laiskalla päällä enkä jaksanut alkaa itse tekemään kalapihvejä vaan ostin valmiina, oli jotain itsetehtyä saatava kuitenkin ruokaan mukaan
Tillikastike. Tillikastike. 1. Suomusta kuha. Leikkaa tilleistä varret, sääst kukinnot. Halkaise sitruuna. Laita kala kattilaan yhdessä sitruunanpuolikkaan ja tillinvarsien kera ja kaada päälle vesi
1. Leikkaa liha kahden sentin kokoisiksi paloiksi. Laita palat pataan, kaada päälle vettä niin että lihat peittyvät, kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua kovalla lämmöllä 3-4 minuuttia
1. Laita lihapala kattilaan, kaada päälle niin paljon vettä että liha peittyy, lisää suola ja pippuri. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kannen alla 1 tunti
Mikäpä parempaa helteillä kuin kylmä ruoka. Sitä me söimme tänään. Tosin lohi oli ollut lämmintä savustamisen jälkeen, mutta nyt se oli jääkaappikylmää
K. ä. v. i. s. n. k. o. l. p. u. r. e. a. T. P. t. m. j. y. h. d. V. I. H. A. N. E. S. Ä. Y. M. L. R. Ö. 3. -. 4. f. 1. /. 2. 0. ö. ,. c. O. b. B. g. 5. D. a l. d l. t l
Tillikastike. Kuumenna vesi kattilassa ja lisää joukkoon kalaliemikuutiot. Muotoile kalaseoksesta kahden ruokalusikan avulla pyöryköitä ja tiputa ne hiljalleen kiehuvaan kalaliemeen