Halkaise kesäkurpitsa ja pane se öljyllä voideltuun uunivuokaan. Sipaise öljyä myös leikkauspinnoille. Kypsennä 175 asteen uuninlämmössä noin puoli tuntia tai kunnes kesäkurpitsanpuolikkaat ovat pehmenneet
Kääräise tortelliini 'rullalle' ja laita kelmun alle odottamaan. Tämä on oma sovellukseni perinteisestä italialaisesta jouluruoasta, jonka valmistamiseen sain inspiraation osallistuessani ebookers
Erään legendan mukaan pelmenit ovat siperialaisten metsästäjien keksintöä. Pitkille jahtiretkille oli talvisin kätevä ottaa jäätyneitä pelmenejä laukkuun tai ahkioon
Shish Barak - Libanonilaisia dumplingeja. Varmaan jokaisella ruokakulttuurilla on oma tapansa tehdä dumplingeja eli "nyyttejä" tai "lihatäytteisiä taikinapalloja"
La Pergola on Rooman ja koko Italian yksi arvostetuimmista ravintoloista. Se myos sattuu olemaan Italian ensimmäinen ja Rooman ainoa kolmen Michelin tähden ravintola
Soseuta kastike sauvasekoittimella ja lisää viimeiseksi joukkoon basilikasilppu. Keitä tortellinit pakkauksen ohjeen mukaisesti ja tarjoa tomaattikastikkeen ja juustoraasteen kera
Huih, mikä vuosi onkaan takana. Eittämättä elämäni paras. Näin siitäkin huolimatta, että menneenä vuonna en ole tehnyt yhtäkään ulkomaanmatkaa (tänään tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun viimeksi ulkomaanmatkailin – Tallinnaan), kärsin enemmän kuvotuksensekaista pahoinvointia, kuin milloinkaan aiemmin, olin väsynyt jo useimmiten ennen iltauutisia, itkin varmasti eniten sitten vauvavuosieni – enkä aina edes ilosta – panikoin ja googletin erilaisia pelottavia asioita vuoden ensimmäisen puoliskon lähes päivittäin, juhlin siskoni sekä veljeni häissä ynnä isäni 60-vuotisjuhlissa ilman kuohuviinin tippaakaan – joo, eihän se alkoholi, mutta… kyllä se vaan – ja kärsin suurempaa kipua kuin koskaan aiemmin