Ensimmäinen ruoka, johon sitä tuli, oli paistettua turskaa, maa-artisokkaa ja paprikakastiketta. Paistettua turskaa, maa-artisokkaa ja paprikakastiketta 4 henkilölle. Paistettua turskaa, maa-artisokkaa ja paprikakastiketta 4 henkilölle
Entä oletko kokeillut jo turskaa. Onko sinustakin vaikea keksiä kalaruokia arkeen. Pannulla pyörii aina sama lohenpala, uunissa muhii kasa kalapuikkoja ja kuivakaapissa majailee tonnikalapurkkiröykkiö, joka kaivetaan esiin kun muistetaan, että kalaa pitäisi tosiaan syödä enemmänkin kuin kerran viikossa
L. i. d. l. n. k. y. m. ä. a. t. s. o. u. r. e. h. ,. 2. 0. g. p. v. 8. j. R. N. T. (. ). 1. D. -. K. H. S. M. C. f. 5. A. c. b. x. I. w. q. F. P. °. Y. W. L. d l. r l
1. Suolaa turskapalat molemmin puolin ja anna niiden vetäytyä jääkaapissa runsas tunti. 2. Kuori ja huuhtele porkkanat ja leikkaa ne pieniksi, viistoiksi paloiksi