Tuossa ohjeessa on tumman siirapin sijasta vaaleaasiirappia, jolloin krokanttimassan seuraaminen on helpompaa, sillä valmiin krokanttimassan tunnistaa väristä, eikä esim
Kiehauta siirappi, sokeri ja mausteet kattilassa. Taikina oli helposti käsiteltävää ja piparit onnistuivat niin hienosti, että olimme kaikki aika yllättyneitä
Nämä piparit oli menossa lahjaksi perheeseen, johon oli syntynyt tyttövauva (iik, miten ihana pikkuprinsessa hän olikaan) ja siksi tuo vaaleanpunainen koristelu
Minun joulunalusaikaani kuuluvat ehdottomasti norjalaiset vaaleat piparkakut, joiden maku on mielestäni paljon parempi, kuin tummempien ruskeiden serkkujensa
Sulata voi kattilassa, lisää sokeri ja siirappi. Piparit ovat mukavan pehmeitä mutta suuhun jäi rasvainen maku eikä makuaistini löytänyt inkivääriä ollenkaan
Tein tänään piparitaikinat valmiiksi, ja gluteenittomat piparit ehdin myös leipoa valmiiksi. Piparit onnistuivat todella hyvin, ja taikinaa on helppo käsitellä