Ruskista häränhännät voissa tai öljyssä pannulla ja siirrä isoon kattilaan tai uunipataan. Lisää lihojen päälle myös porkkanat, sipulit, yrttioksat, sitruunankuoret, laakerinlehdet ja punaviini
Kuori ja pilko juurekset isoiksi lohkoiksi, paista niihin kaunis väri kattilassa voissa. Pese ja paloittele perunat neljään osaan, leikkaa pestyt porkkanat puoliksi
Paista lihoista pinnat kiinni paistinpannulla voissa. Kuori ja lohko sipulit, perunat sekä porkkanat. Lisää kaikki sipulit, perunat ja porkkanat uunipataan
Paista pannulla voissa kaikki kasvikset, ohra ja kypsä revitty karitsanliha kanelitangon kanssa. Kuori ja leikkaa porkkanat paloiksi ja lohko punasipulit
Kun ragù on valmis, paista kokonaiset siitakesienet voissa ja keitä pasta al denteksi. Kuutioi keltasipulit ja porkkanat, viipaloi sellerinvarret ja hinonna valkosipulinkynnet