Puhdista ja kuori porkkana, purjo, sipuli ja juuriselleri, paloittele ne pienemmiksi paloiksi. Laita huuhdottu häränrinta kattilaan ja lisää niin paljon vettä että liha peittyy
Oikea liha tässä tapauksessa on nimensä mukaisesti brisket, eli häränrintaa. Brisket toimii hienon raflan listoilla ja perus rehupuntti duunarin kotilounaaksi
Kuori porkkana ja selleri ja kuutioi hyvin pieneksi. consommé. Kuori ja silppua sipuli. Sekoita munanvalkuaiset, porkkana-, selleri- ja sipulisilppu sekä jauheliha tilavassa kattilassa
Siivilöi consomméhienojakoisen siivilän läpi. Kuori porkkana ja selleri ja kuutioi ne aivan pieneksi. Kaada kuuma consommé lämmitetyille syville lautasille tai erityisiin liemimaljoihin ja tarjoile heti
laita liha kattilaan, joka on sen kokoinen, että lihapala peittää juuri juuri sen pohjan. Nosta nyt lihapala kattilasta, suolaa vesi kevyesti ja kuumenna kiehuvaksi (siis ilman lihaa)
Teimme oman version, salaattia ja grillattua parsaa, häränrintaaja piparjuurismetanaa. Oxbringa med pepparrotssmetana, beef brisket with sour cream and horseradish, härän rintaa ja piparjuurismetanaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.