Lohta tarttui mukaan kaupasta ja jotain uutta piti kokeilla. Lohi kohtasi appelsiinin, eli pannulla paistettua lohta kera appelsiinikastikkeen ja lohelle vielä peti pinaatista ja parsakaalesta =P Törkeän hyvän makuista tuli, varsinki tuo appelsiinikastike vei kielen mennessään
(ohje on Marttojen Syötävän hyviä salaatteja -vihkosesta) Tämä salaatti ei ole mistään ihan keveimmästä päästä, joten kannattaa ehkä vähän miettiä, että minkä kanssa sitä aikoo tarjota
Kirsikka sen sijaan kohtasi kaakaon ensimmäistä kertaa vähintäänkin yhtä romanttisissa puitteissa, supisuomalaisessa, sysikylmässä yöttömän yön juhlassa, jossa ne joutuivat yhdessä pirtelön pyörteisiin
Kesä on tehnyt noppakokeista laiskoja ruoanlaittajia. luonnon d-vitamiini ja valoisat illat tuntuvat tällä hetkellä innostavammalta kuin leipominen tai ruoanlaitto
Silloin ruoka todettiin hyväksi, joskin hieman liian vaisuksi meidän makuun. Tuoreen chilinkin ajattelin ruokaan laittaa, mutta kaiken hässäkän keskellä unohdin sen kokonaan
Katsoin tässä eräänä päivänä täkäläisen ruokaohjelman(netin kautta ,sillä tietokone toimii telkkarina) ja siinä tehtiin niin houkuttelevan näköistä punajuuriannosta,että seuraavalla torikäynnillä kassiin pääsi myös punajuuria,samoin kuin porkkanoita,jotka yhdessä punajuuren kanssa muodostavat mitä herkullisimman liiton
Fenkolikeitto, rapeaa pekonia ja kermavaahtoa mikä on maustettu basilikalla. Fenkoli ja minä. Aivan jäätävän hienorakenteinen ja makuinen fenkolikeitto
Mun kakkuja. Samalla kävimme läpi kakkutrendejä meillä ja maailmalla. Koristelu on mielestäni tällä hetkellä rennompaa kuin aikaisemmin, kastikkeet, kuorrutteet ja täytteet saavat tursuilla ja valua
Kuinka moni muistaa vielä ne villin lännenajat, kun kouluissa sai olla suklaapatukka-automaatteja. Marsia, Snickersiä, Twixejä, Bountya ja sitä-jonka-nimeä-ei-kukaan-muista-mut-missä-on-ainakin-nougaata…
Koska lomalomaloma ei tarkoita lomaa kaikista töistäni, vain tuosta säännöllisimmästä, jossa on ollut aikamoisen puuhakas kevät ja sitten kaikki muut deadlinet olen siirtänyt loman alkuun
Marinoi pihvejä muovipussissa parin tunnin ajan. Grillaa kasslerpihvit ulkogrillissä tai parilapannulla ja tarjoile porkkanoiden ja uuniperunoiden kera
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.