) Ohjelmat eivät ole paremmuusjärjestyksessä, sillä en osannut valita parhainta. Nigellan uudet herkut (Kuva otettu TÄÄLTÄ) Sikke- ruokaa rakkaudella (Kuva otettu TÄÄLTÄ) Arjan keittiössä (Kuva otettu TÄÄLTÄ)%C3%B6ss%C3%A4/etusivu8
Elokuussa se saapui vihdoin, ensimmäinen suomenkielinen paleokeittokirja. Posti toi suoraan Atena-kustantamolta tilaamani Thomas Rode Andersenin Paleokeittokirja – Kivikauden ruokaa modernilla otteella-kappaleeni juuri päivää ennen kuin lähdin lomalleni Samokselle, joten kirjan testaaminen jäi odottamaan lomalta paluuta
Ensin tehtiin Top Chef porkkanakakkua, niin jatketaan MasterChef pudotushaasteen suklaakakulla. Annoksessahan oli suklaakakun lisäksi suolatoffeejäätelöä, praline-maitosuklaamoussea ja marenkia
Kurkkasin kotimatkalla ohjelman reseptejä, ja päätin kokeilla kanaa kung pao. Ja mikäs sen mukavampaa kuin että ruoka valmistuu nopeasti, ja maut ovat kerrassaan herkullisia
Keittiöstä leijuu hurmaava tuoksu ja eikä ihme, kanaa Igorin tapaan eli Igorin kanaa on tuloillaan. Pehmeä suussa sulava kana, makea paprika, sipuli, persilja, maustekurkku ja herkullinen kastike smetanasta, niistä on Igorin kana tehty
Se oli jotenkin epätyypillinen Nigellan ruokavalikoimassa ja jäi mietityttämään. Eilen sain vihdoinkin asennettua loput ohjelmat tälle uudelle koneelleni
Tapasin reilu pari viikkoa sitten What´s cooking- tapahtumassa Koko suomi leipoo- ohjelmastakin tuttuja, ihastuttavia leipureita, joista palautui mieleeni heidän, ohjelmassa tekemiään leivonnaisia
Syksyn tullessa tekee mieli käpertyä peiton alle ja ihan vaan olla. Kesällä tulee viiletettyä ties missä, mut syksyllä kroppa ja mieli oikein huutaa lepoa ja rauhaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.