Näin valmistat kalkkunan. Jos ostat pakastekalkkunan, anna sen sulaa jääkaapissa pari vuorokautta. Ota kalkkuna huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista
Sivelekuusi kalkkunan sisäfilettä kauttaaltaan sinappiseoksella. 1 kg kalkkunan rintafileetä. Tee sinapista, silputuista yrteistä ja mausteista toinen seos
Tyhjennä kalkkunan maha. Hiero suolaa ja pippuria kalkkunan pintaan. Voit sekoittaa mausteet myös pieneen määrään kasviöljyä ja sivellä kalkkunaa seoksella
Ajattelimme pelastaa sieltä yhden parempiin suihin, ja valmistaa kalkkuna yksinkertaisesti uunissa. Tällä kerta ostin edullisen Pirkka-kalkkunan, eli luomusta ei ollut tietoakaan
Aivan ihana vaihtoehto kinkulle tai täytetylle kalkkunalle. Kalkkunan voi valmistaa erissä. Wellingtonia valmistettaessa täytyy pitää huoli siitä, että täyte ja kalkkuna eivät ole kuumia, kun laitat ne taikinakuoreen
Pyyhi fileistä enimmät kastikkeet ja grillaa välillä käännellen, kunnes kalkkuna on kypsää. (Grillaamisen helpottamiseksi voit laittaa ritilälle folion kalkkunafileiden alle)
Tein tätä keittoa Korukeitaan teemapäivään, jossa tarjottiin tekemiäni sormisyötäviä asiakkaille. Olin suunnitellut tarjoavani paria kylmää keittoa pienistä kertakäyttöisistä mukeista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.