Lisäksi lehtikaali sisältää antioksidantteja jopa enemmän kuin monet marjat. Lehtikaali on aika kova eli sitkeä kaali syödä, joten marinoin sen, ensin poistin paksun lehtiruoteen ja pilkoin lehdet
Savustuspönttökin löytyy, mutta olin laiska enkä jaksanut vaivautua sen suhteen (vaikka isä onkin yleensä se joka hoitaa savustamisen), joten tein uunissa
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
T. ä. m. p. u. n. a. j. r. i. l. t. k. o. v. e. s. d. ö. y. O. (. ). ,. h. S. P. -. b. J. V. 4. 5. Y. 2. 0. 7. M. K. g. w. C. 1. c. /. N. A. 6. E. d l. t l. g ,
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Haukipalojen kanssa söimme ihan vaan kuorineen keitettyjä perunoita ja ihanaa suolalla ja reilulla valkopippurilla maustettua munakastiketta (tai olisko nimi ihan munamuhennos, kun sen verran sakeaa siitä tein jakeitettyä kananmunaa laitoin oikein paljon) sekä porkkanaraastetta japunajuurilohkoja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.